loading   Laddar sida...

Sveriges mest heltäckande mässa för VA-branschen

VA Tour Sweden kommer åter till fyra svenska städer i början av 2017. Den här gången ger vi oss ut på turné från norr till söder och hoppas att vi möts igen i en stad nära dig! Vi kommer inom kort att presentera hela vårt kompetenshöjande seminarieprogram så håll utkik här.

1800 deltagare och 23 nöjda företag var med på turnén som hade premiär i april i fjol. Allt från rörkopplingar och pumpar till reningsverk och slamavskiljare visades upp och flertalet intressanta seminarier presenterades i Malmö, Göteborg, Stockholm och Umeå.

Klicka här för att se filmpresentationen från VA Tour Sweden 2015

 
"Hur bygger vi framtidens VA-system - Sveriges viktigaste infrastruktur?"
- är temat för nästa VA Tour. Några av seminarierna som är klara är: Infrakulvert – en ny innovativ lösning för all underjordisk infrastruktur, en case study om en ny infrastrukturlösning framtagen för en helt ny stadsdel, Vallastaden, i Linköping, samt Nya VA-ledningar och samarbete i fokus när
Östra Länken i Luleå får ny infrastruktur för den växande staden.
Hela seminarieprogrammet kommer att publiceras inom kort.
 
 

Utställare 2017
Utställarna utgör naturligtvis den viktigaste delen på en mässa och det är viktigt att du som besökare får se ett brett service- och produktutbud. Möt den största gruppen leverantörer till Sveriges VA-infrastruktur på VA Tour Sweden 2017 och se de senaste produkterna och lösningarna. Inte mindre än 30 av Sveriges viktigaste leverantörer ställer ut.
Till utställarlistan >>

Datum och platser
VA Tour Sweden 2017

24 januari, Scandic Skellefteå, Skellefteå
26 januari, Kistamässan, Stockholm
31 januari, Eriksbergshallen, Göteborg
2 februari, Malmömässan, Malmö

 

 
Arrangörer