loading   Laddar sida...

Välkommen till Sveriges största mässa inom markförlagd VA

Vi ser fram emot den tredje VA Tour Sweden som kommer att arrangeras i inte mindre än fem städer i början av 2019! Mer information kommer att läggas upp här allt eftersom. VA Tour Sweden 2017 befäste med sitt deltagarrekord på strax över 2 000 deltagare sin position som Sveriges största VA-mässa inom markförlagd VA. 30 utställare var med denna gång, en ökning med 25% jämfört med den första VA Touren 2015. Utvecklingen av seminarieprogrammet och med intressanta case studies resulterade i välbesökta seminarier i samtliga städer. Sammanfattningsvis var det en mycket lyckad turné med nöjda besökare och utställare. 

Vi hoppas att vi ses i en stad nära dig på VA Tour Sweden 2019!
 
 
Ladda ner presentationerna från 2017 här
"Infrakulvert - en ny innovativ lösning för all underjordisk infrastruktur", "Nya VA-ledningar och samarbete i fokus när Östra Länken i Luleå får ny infrastruktur för den växande staden" och "Konsekvent arbeta med tillskottsvatten - lyckas vi?" är några av seminarierna som hölls på VA Tour Sweden. Ladda ner presentationerna här >>
 
 

Möt den största gruppen leverantörer till Sveriges VA-infrastruktur!
Utställarna utgör naturligtvis den viktigaste delen på en mässa och det är viktigt att du som besökare får se ett brett service- och produktutbud. På VA Tour finner du det mesta inom VA. Här ser du vilka företag som ställer ut 2019.
Till utställarlistan >>

SNABBFAKTA

Datum VA Tour Sweden 2019

22 jan Pite Havsbad
24 jan Kistamässan, Stockholm
29 jan Åbymässan, Göteborg
31 jan Malmömässan
5 feb Elmia, JönköpingBESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV
 
Arrangörer