loading   Laddar sida...

Välkommen till Sveriges största mässa inom markförlagd VA

Vi ser fram emot den tredje VA Tour Sweden som kommer att arrangeras i fyra städer i januari 2019! Mer information kommer att läggas upp här allt eftersom. VA Tour Sweden 2017 befäste med sitt deltagarrekord på strax över 2 000 deltagare sin position som Sveriges största VA-mässa inom markförlagd VA. 30 utställare var med denna gång, en ökning med 25% jämfört med den första VA Touren 2015. Vi hade jobbat mycket med att utveckla seminarieprogrammet och erbjöd intressanta case studies vilket resulterade i välbesökta seminarier i samtliga städer. Sammanfattningsvis var det en mycket lyckad turné med nöjda besökare och utställare. Besökarna gav mässorna betyget genomsnittligt viktat strax över 4 av 5 vad det gällde helhetsintryck, produktutbud, utställarkvalitet och seminarieprogram och utställarna gav mässorna betyget nästan 4,5 av 5 vad det gällde resultatet och troliga följdresultat av att ställa ut.

Vi hoppas att vi ses i en stad nära dig på VA Tour Sweden 2019!
 
 
Ladda ner presentationerna från 2017 här
"Infrakulvert - en ny innovativ lösning för all underjordisk infrastruktur", "Nya VA-ledningar och samarbete i fokus när Östra Länken i Luleå får ny infrastruktur för den växande staden" och "Konsekvent arbeta med tillskottsvatten - lyckas vi?" är några av seminarierna som hölls på VA Tour Sweden. Ladda ner presentationerna här >>
 
 

Möt den största gruppen leverantörer till Sveriges VA-infrastruktur!
Utställarna utgör naturligtvis den viktigaste delen på en mässa och det är viktigt att du som besökare får se ett brett service- och produktutbud. På VA Tour finner du det mesta inom VA. Här ser du vilka företag som ställde ut 2017.
Till utställarlistan >>

SNABBFAKTA

Datum VA Tour Sweden 2019

22, 24, 29 & 31 januari, 2019
Städerna bekräftas snart!

 


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV
 
Arrangörer