Anmäl dig nu!

VA Tour Sweden

I början av 2022 är det äntligen dags för Sveriges största mässa inom markförlagd VA - VA Tour Sweden. Här får du ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA och vi bjuder på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. 

VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs. Samtliga mässlokaler vi besöker är Covid-19-certifierade.

Läs mer

Program

8.30

Mässan öppnar

8.30 - 9.30

Frukost

12.00-13.30

Lunch

15.30

Mässan stänger

Mässnyheter

Nya PCorr+ - läcksökning med telefonen

Vretmaskins nya PCorr+ med patroller 4, används väldigt enkelt med Android eller Iphone.

Läs mer

Ultra Rib 2 Blue når upp till 70 % koldioxidreduktion

Ultra Rib 2 Blue är det första plastavloppsröret med upp till 70 % minskat koldioxidavtryck. Reduktionen uppnås genom inblandning av 55 % förnybart (fossilfritt) råmaterial.

Läs mer

Uponor Accesso 600® tål inspektion in i minsta detalj!

Vårt nya breda sortiment av 600 mm inspektionsbrunnar tål inte bara inspektion in i minsta detalj. Brunnarna tål även att användas för inspektion år efter år. Med Uponor Accesso 600® får du ett system från botten till topp som är enkelt att installera, erbjuder goda flödesförhållanden och som tål tufft slitage. Allt från en världsledare på underjordisk infrastruktur.

Läs mer

Intelligent styrning med Wavins StormHarvester

Smart och hållbart - Framtidens dagvattenhantering är här. Med intelligenta sensorer optimeras hanteringen av dagvatten och hjälper till att aktivt motverka översvämningar orsakade av kraftig nederbörd.

Läs mer

Tegra Dagvattenbrunn PLUS

Plast, slam och löv är de största problemen för en ren vattenmiljö. Wavins TEGRA Dagvattenbrunn PLUS med koniskt filter löser detta.

Läs mer

Föredrag

Nytt fokus för VA-branschen!

Erik Winnfors Wannberg, Chefredaktör på VA-tidskriften Cirkulation, ger sin syn på gårdag, dagsläge och framtid för VA-området.

Läs mer

Vi tar gärna emot tips!

Har du tips på ämnen eller talare? Hör av dig till oss. Skicka ett mail till info@vatour.se

Läs mer

Arrangörer / Samarbetspartners

Du är redan prenumerant

E-mailadressen prenumererar redan på Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev

Anmäld!

Nu har du anmält dig till Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev med e-mailadressen

Fel!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med VA Tour Swedens nyhetsbrev får du de senaste nyheterna.