Om mässan

Om VA Tour Sweden

VA Tour Sweden är Sveriges största mässa inom markförlagd VA och har besökt orter som Piteå, Skellefteå, Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. Drygt 30 ledande VA-företag visar upp de senaste produkterna och teknikerna inom just VA, bland annat kan du titta på pumpar, rörsystem, gatugods, brunnar, ventiler och kopplingar. Här möter du de största och främsta produkt- och teknikleverantörerna till Sveriges viktigaste infrastruktur, VA-nätet.

VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässan har under åren utvecklats till den största och viktigaste mässan inom markförlagd VA. Här kan man se, klämma och känna på de stora VA-produkterna och knyta kontakter på ett och samma ställe. Förutom att mässbesöket är kostnadsfritt bjuder vi på både frukost och lunch.

VA Tour Sweden 2022

I maj 2022 möttes hela branschen och utbytte erfarenheter, knöt nya kontakter och tittade på de senste produktnyheterna inom VA. Stort tack till besökare, utställare och föreläsare för att ni var med och gjorde VA Tour Sweden 2022 till Sveriges bästa och största mötesplats inom markförlagd VA!

Dessa orter besökte vi i maj 2022:

  • 5 maj - Malmö, Malmömässan
  • 10 maj - Umeå, Nolia
  • 17 maj - Stockholm, Stockholmsmässan
  • 24 maj - Jönköping, Elmia

Öppettider:

Öppettiderna är 8.30-15.30 på samtliga orter.

Ta del av det absolut senaste från branschen

Under VA Tour Sweden bjuder vi på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier inom digitalisering och hållbarhet. Ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs.

  • Titta på produkter och träffa ledande tillverkare från VA-branschen
  • Lyssna på intressanta föredrag
  • Besöket är kostnadsfritt men anmälan krävs
  • Vi bjuder på frukost och lunch

Arrangörer

VA Tour Sweden arrangeras av branschorganisationen VVS-Fabrikanterna och mässarrangören Stockholmsmässan, tillsammans med Cirkulation som mediapartner.

 

Planeringen inför nästa VA Tour Sweden i januari 2024 har redan påbörjats, vi ses då!

Du är redan prenumerant

E-mailadressen prenumererar redan på Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev

Anmäld!

Nu har du anmält dig till Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev med e-mailadressen

Fel!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med VA Tour Swedens nyhetsbrev får du de senaste nyheterna.