Om mässan

Om VA Tour Sweden

VA Tour Sweden är Sveriges största mässa inom markförlagd VA och har besökt orter som Piteå, Skellefteå, Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. Drygt 30 ledande VA-företag visar upp de senaste produkterna och teknikerna inom just VA, bland annat kan du titta på pumpar, rörsystem, gatugods, brunnar, ventiler och kopplingar. Här möter du de största och främsta produkt- och teknikleverantörerna till Sveriges viktigaste infrastruktur, VA-nätet.

VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässan har under åren utvecklats till den största och viktigaste mässan inom markförlagd VA. Här kan man se, klämma och känna på de stora VA-produkterna och knyta kontakter på ett och samma ställe. Förutom att mässbesöket är kostnadsfritt bjuder vi på både frukost och lunch.

VA Tour Sweden fortsätter turnén i januari 2024

VA Tour Sweden-turnén inleddes i oktober 2023 med ett stopp på Vatten 2023 i Göteborg och under januari 2024 fortsätter turnén runt om i landet. Då besöker vi Umeå den 18 januari, Stockholm den 23 januari, Malmö den 25 januari och Jönköping den 30 januari. Vi ser fram emot att ge fler besökare möjligheten att utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och titta på de senaste produktnyheterna inom VA. Vi hälsar återigen besökare, utställare och föreläsare välkomna till Sveriges bästa och största mötesplats inom markförlagd VA!

Dessa orter besöker vi 2023/2024

  • 24-26 oktober 2023 - Vatten 2023 i Göteborg, Svenska Mässan
  • 18 januari 2024 - Umeå, Nolia
  • 23 januari 2024 - Stockholm, Stockholmsmässan
  • 25 januari 2024 - Malmö, Malmömässan
  • 30 januari 2024 - Jönköping, Elmia

Öppettider:

Öppettiderna i Umeå, Stockholm, Malmö och Jönköping är 8.30-15.30.

Ta del av det absolut senaste från branschen

Under VA Tour Sweden bjuder vi på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. Kom och ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs.

  • Titta på produkter och träffa ledande tillverkare från VA-branschen
  • Lyssna på intressanta föredrag
  • Besöket är kostnadsfritt men anmälan krävs
  • Vi bjuder på frukost och lunch*

* Gäller vid anmälningar gjorda tidigare än 5 dagar från mässdagen. För specialkost måste anmälan vara gjord tidigare än 10 dagar från mässdagen.

VA Tour Sweden en del av Vatten 2023 i Göteborg

VA Tour Sweden-turné inleddes 24-26 oktober 2023 med ett stopp på Vatten 2023 i Göteborg. I samarbete med Vattenindustrin och Svenska Mässan var VA Tour Sweden medarrangörer till mötesplatsen där fokus var vatten och avlopp med utgångspunkt från innovationer, framtid och det cirkulära, smarta och stabila samhället. Stort tack till alla som kom och besökte oss i C-hallen!

Om Vatten 2023

Vatten2023 är en ny mötesplats som välkomnar ett stort antal besökare och utställare till Svenska Mässan i oktober 2023. Det är en arena för innovation, påverkan, inspiration och nya affärer. Här kan du medverka på olika sätt. Mötesplatsen erbjuder mässa, möjlighet att inspireras och visa upp branschens samlade innovationsförmåga och visioner för framtiden, samt en konferens. På Vatten 2023 sammanförs forskare och politiker med vattensbranschens beslutsfattare och kunder.

Vi lever i förändringens tid och omställningen till en cirkulär och hållbar ekonomi pågår för fullt. I den omställningen är vattenbranschen central och behöver större satsningar och fler investeringar. Det kräver i sin tur en arena och ett ekosystem där avgörande idéer kan växa. En plats där goda krafter och nya lärdomar kan inspirera och driva den förändring som är nödvändig för en hållbar framtid.

Arrangörer

VA Tour Sweden arrangeras av branschorganisationen VVS-Fabrikanterna och mässarrangören Stockholmsmässan, tillsammans med Cirkulation som mediapartner.

 

Vi ses på VA Tour Sweden i januari 2024!

Du är redan prenumerant

E-mailadressen prenumererar redan på Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev

Anmäld!

Nu har du anmält dig till Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev med e-mailadressen

Fel!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med VA Tour Swedens nyhetsbrev får du de senaste nyheterna.