Om mässan

Om VA Tour Sweden

VA Tour Sweden är Sveriges största mässa inom markförlagd VA och har besökt orter som Piteå, Skellefteå, Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. Drygt 30 ledande VA-företag visar upp de senaste produkterna och teknikerna inom just VA, bland annat kan du titta på pumpar, rörsystem, gatugods, brunnar, ventiler och kopplingar. Här möter du de största och främsta produkt- och teknikleverantörerna till Sveriges viktigaste infrastruktur, VA-nätet.

Va Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässan har under åren utvecklats till den största och viktigaste mässan inom markförlagd VA. Här kan man se, klämma och känna på de stora VA-produkterna och göra affärer på ett och samma ställe.

Vi möts på VA Tour Sweden 2022

I månadsskiftet januari/februari 2022 drar vi igång vår Sverige-turné igen och då ses vi på en ort nära dig, det ser vi fram emot!

Här ses vi i januari/februari 2022:

  • 18 januari - Malmö, Malmömässan
  • 25 januari - Jönköping, Elmia
  • 27 januari - Stockholm, Stockholmsmässan
  • 1 februari - Umeå, Nolia

Öppettider:

Öppettiderna är 8.30-15.30 på samtliga orter.

Ta del av det absolut senaste från branschen

Under VA Tour Sweden bjuder vi på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier inom ämnen som digitalisering, optimering, teknik, automatisering och hållbarhet. Ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs.

  • Titta på produkter och träffa ledande tillverkare från VA-branschen
  • Lyssna på intressanta föredrag
  • Besöket är kostnadsfritt men anmälan krävs

Vi ses tryggt och säkert

För att säkerställa att vi ses på ett smittsäkert sätt är samtliga mässlokaler vi besöker under VA Tour Sweden Covid-19-certifierade. Den internationella certifieringen, som är framtagen av Safe Asset Group, innebär att anläggningarnas förberedelser och rutiner för att hantera covid-19 har godkänts enligt standarden ”Covid-19 Compliant”. I bedömningspunkterna ingår allt från ledningssystem, riskanalyser, skyltmaterial och tillgång på handspritstationer till utbildning och säkerhetsrutiner.

Läs mer om Covid-19-certifieringen >>

Arrangörer

VA Tour Sweden arrangeras av branschorganistationen VVS-Fabrikanterna och mässarrangören Stockholmsmässan, tillsammans med Cirkulation som mediapartner.

 

Planeringen pågår för fullt - Vi ses på VA Tour Sweden 2022!

Du är redan prenumerant

E-mailadressen prenumererar redan på Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev

Anmäld!

Nu har du anmält dig till Fastighetsfokus VVS nyhetsbrev med e-mailadressen

Fel!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med VA Tour Swedens nyhetsbrev får du de senaste nyheterna.